2019-04-24 12:50:07• hírek • Bede Emőke

Jogosítvány nélküli fiatalembert füleltek le Gombáspuszta területén

Április 23-án a szatmári közlekedésiek Gombáspuszta területén küzúti ellenőrzést tartottak, s az akció nem is maradt eredménytelen. Többek között egy vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi is horogra akadt. A Tarsolcról származó fiatalember természetesen nem úszta meg az ügyet, a rendőrség bűnügyi eljárást indított ellene.

Ám nem csak a közeli településen, hanem szerte az egész megyében ellenőrizték az autós forgalmat. Ezek alkalmával összesen 90 pénzbüntetést szabtak ki a szabálytalankodókra összesen 23 000 lej értékben. Ugyanakkor nyolc vezetői engedélyt is felfüggesztettek, valamint bevontak négy forgalmi engedélyt is.


Ezzel egy időben Erdődön a Gépjármű-nyilvántartási Hivatal munkatársai is ellenőrizték az autókat. Az akció során 11 pénzbírságot szabtak ki a műszaki szempontból nem megfelelő járművek tulajdonosaira, melyeknek összértéke eléri a 2 030 lejt. Ugyanakkor három forgalmi engedélyt is bevontak: egyet a nem megfelelő méretű gumiabroncsok miatt, kettőt pedig a megengedettnél nagyobb károsanyag-kibocsátás miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: